18 Nisan 2014 Cuma

Var Mı Kıymeti?

Sunulan X bir hissiyat... Sevmek, özlemek, akıldan çıkartamamak, merak etmek, zaafiyet duymak.. Sana özel değilse şayet.... Kıymeti kalır mı allasen?

Seni görünce gözlerinin içi gülüyor mesela..... Eğlendiği, iyi vakit geçirdiği xx herhangi bir arkadaşını görünce de benzer şekilde parlıyorsa o gözler... Var mı kıymeti?

Seni her sohbette yerlere göklere sığdıramıyorsa mesela.. Xx komşusundan, xx arkadaşından, onlarca xx başkalarından da benzer şekilde bahsediyorsa konusu açıldığında? Var mı kıymeti?

Sensiz olamıyorum diyorsa.. Durup durup başa sarıyorsa mesela... Ve yine aynı şekilde önceki sevgili-partner ıvır zıvır için de benzer şeyler hissetiğini; onları da kafasından net olarak atamadığını biliyorsan... Var mı kıymeti?

Laklak mı, aşk mı? Sırtı sıvazlamak mı, hayran olmak mı? Özlem mi, yalnızlık korkusu mu?

Aşık olduğun 'şey' - gözlerinin içine bakışı, özlemi, ilgisi, tutkusu, heyecanı, adı her ne ise - yalnızca sana özel ve sen odaklı değilse, var mı kıymeti?

[yazıp da yayınlamadıklarımdan]

2 yorum:

Butterfly'ınız dedi ki...

yok :(

minikmini dedi ki...

Aşık olduğun 'şey' - gözlerinin içine bakışı, özlemi, ilgisi, tutkusu, heyecanı, adı her ne ise - yalnızca sana özel ve sen odaklı değilse, var mı kıymeti?

hiçbir kıymeti yok,bana bakmasın bile mümkünse...