6 Mart 2009 Cuma

Salaklıklarım, Bölüm 1

1- Eve en az istanbul ortalaması kadar et ve kesilesi benzer ürünler girmesine ve 10küsur yaşımdan beri çatal bıçak kullanmama rağmen, ellerin ilk hamlesinde her seferinde aptallaşırım. Bıçak hangi eldeydi, çatal hangi eldeydi diye.

2- Alasmaldık ve güle güle'nin ne zaman söyleneceği hakkında hiç bir fikrim yok. 30 senede 300.000 defa aynı sahne yaşandı ve ben 300.000 defa saçmaladım.

3- Dans edemem. Bildiğiniz "odun"um ben. Bükülmez belim. Aslına bakarsanız, pek sevmem de. 1 kez das ettiğimi hatırlarım; o da takriben 10 sene kadar önce kız arkadaşımın zorlamasıyla olmuştu. Evde, saçma sapan bir müzik eşliğinde, romantik bir dans. (offfff utanıyorum kendimden.. Ugenst'in sitesinde çalan müzik yüzünden siteyi kapatamadım ve yarım saattir çalıyor aynı şarkı.. kahrolası melankolikler; hiç tarzım değil!(güya)

4- Romantik görünmkten utanır bu bünye. "Yazıııık" dediğinizi duyar gibiyim; ama elinde çiçek taşıyamaz, melankoli odaklı konserlere tek başına gidemez, yanlız kaldığı zamanlar hariç aşk odaklı filmler seyredemez vs vs.

5- Winamp playlistini o günkü moda göre sabahtan ayarlar, ve aynı liste akşama kadar döner durur. Ötesinde, çoğu kez bu playlistler 2-3 şarkından oluşur(düşünün psikopatlığı.. tek şarkının, non-stop akşama kadar döndüğünü bilirim)

6- Normal erkeklerin sevdiği action(normal action:P) filmlerinden haz etmez pek. Afedersiniz "karı gibi" drama ağırlıklı filmleri tercih eder. Yahut korku.. yahut porn(abnormal action!:P) // Futbol seyretmeyi de sevmez; gs'ın avrupa maçları hariç.

7- Önemsediği yatay-dikey-sarmal aktivitelerde çuvallama olasılığı yüksek olup, saçma sapan aksiyonlarda enteresan performanslar sergileyebilir.

8- Erkekte kıroyu-düzgünü 3 salisede ayıredebilir. ama kadının kırosunu, sınıf farkını anlamaz bu bünye.(maddi anlamdaki sınıf farkından bahsetmiyorum) Çoğunlukla çevresinin uyarmasıyla ayırdeder söz konusu dişinin başka dünyada yaşadığını.

9- Kördür.. Bir kız arkadaşım, "körsün, ama iyiki körsün" demişti. Bana bakan dişileri görmüyorum. Bakma, kesme, cilveleşme tepkilerini anlamıyor pis öküz(gerçi anlasa da, sıklıkla utanır salaklar gibi)

10- Utangaçtır bu öküz. istanbul'da kaç utangaç erkek var bilmiyorum; ama gözlerinin içine bakarsanız, %99 kaçıracaktır bakışlarını. Konu, iş hayatına ve yatay-dikey-sarmal aktivitelere geldi mi, utangaçlığında eser kalmaz. Ama social hayatta.. of ki ne off....

6 yorum:

Anonymous dedi ki...

körsün,iiki körsün (= haklı..
her erkek biraz kör olmalı =)))



bKooL

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

5.maddedeki psikopatlık durumu bende de var:) ama bu salaklık degildir di mi? degildir degildir

öküz dedi ki...

Adsız: her erkek biraz kör, biraz salak olmalı:P

Psikopat Fare: her tip müzik için yapılmaz ama bu. dinlendirici, arındırıcı, buradan alıp başka yerlere götürücüler için geçerli. (değiştirmemenin sebebi tembellik değil)

sevgiler, hörmetler....

ugenist dedi ki...

O şarkıdan vazgeçemezsin, zor... Dinler dinler küfredersin... Hrant Dink anısına bir ağıt...

Adsız dedi ki...

seni cidden merak etmeye başladım...
gözümün önünde boynundan ense traşı çizgisinide yok edip yukarı tırmanan sırt kıllarına sahip,asık suratlı biraz uzun ama çok diil,hafif keyif göbeği olan(bira,şarap herneyse ben onların tümüne keyif göbeği diyorum) ailesiyle keskin olmasına bile boyutları belli bi samimiyeti olan,etrafça ukala bilinen,aslında suratsızlığına rağmen inanılmaz duygusal olan,mesela ıssız adamı izleyip bu nedir abi ben hiç duygulanmadım diyip ewe gider gitmez ayla dikmen anlamazdın ı indiren,kız arkadaşlarının gidişine sessiz kalıp kuyruğu bi süre dik tutup sonra içten içe gizlice hislenen,ortaokul we lise hayatının başında,eller cepte sağa sola anlamsız bakan ama kendince herşeye anlam katan bi adamsın gibi geliyo.aslında neler gelio aklımada işte çok uzun olcak kesiim burda yeter...

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

ahaha:) bilinç altındaki "ayım benim!!"i tarif ettin herhalde:)

gerçi, şekilsel detaylar hariç diğerleri kısmen benziyor.. hakkını da yemeyelim.

teşekkür ederim efenim ilgi için:)