26 Mart 2009 Perşembe

Bir Tarafları Ağrıyan Genç Erkek Modeli

Geçen gün bir blog'da okumuştum.

Erkek milletinin sıkça kullandığı, "ilişki sonrasında boşalmak zorunda olduğu, aksi taktirde bir taraflarının ağrıyacağı" söyleminin tamamen bir kandırmaca, nesilden nesile devam eden ustaca bir tuzak olduğunu yazmıştı hemcinsim yazar.
(nerede okuduğunumu unuttum)

Kibarfeyzo'dan ilgili arkadaşa cevap = afedersin ama, nah kandırmaca.

Ekranı blurlayıp, "hatıralara dönme efekti(?)" verelim..

90'lı yılların ikinci yarısındayız.. Kibarfeyzo'nun max performas ve merakta olduğu yıllar..

Üniversiteden yeni tanıştığı bir hanım ile hafta sonunu birlikte geçirmek üzere, memleketimin güzide tatil beldelerinden birine gidilmişti. (görüşmüyoruz çok uzun yılardır. bildiğim kadarıyla evlendi; ama hala çok kıymetlidir bu bünyede)

Amaç tatildi güya; ama 2 gün boyunca, evden bir kez, onda da yarım saat kadar dışarı çıkmıştık.(18-19 yaşlarındayız yahu, el insaf.. dışarı çıkmak da neymiş!)

Baştan aşağı rezil bir hafta sonuydu zaten..
İlk günün gecesinde battaniye-şarap eşliğinde başlayan oynaşmalar, ilerleyen saatlerde yerini hararetli bir sevişimsiye(sevişimsi?) bırakmıştı. Sevişimsi diyorum; çünkü olay şu: hanım kızımız ultra sınırları olan bakire bir dişiymiş. (yaşlar pek genç.. cillop gibiyiz üzerinize afiyet:P)

Saat 23:00 gibi soyunan vücut, bütün gece içeride birikenleri dışarı boşaltmadan, dimdik vaziyette olaya devam etmiş(hey gidi günler; şaka gibi:P); sabah ezanıyla "e artık uyuyalım ki, sabah erkenden devam edebilelim" diyerek, bir kaç saatliğine de olsa saf saf uyku moduna geçmişti.(geçmez olaydı)

Ertesi sabah malum bölgemde hissetiğim ağrıyı tarif etmem mümkün değil.
Deneyelim: Hani futbolda baraj kurar oyuncular ya.. çekilen şutun "tam isabet!" olduğunu düşünün.. nasıl bir fotoğraf oluşur? hıh işte; aynen ondan..

Zatı şahane hanımın şaşkın & korku dolu bakışları ve kibarfeyzonun saatler süren kıvranışları, öğlene doğru içilen 2 adet ağrı kesici ile kısmen hafiflemiş; en azından yürüyebilir duruma gelinmişti.

Teknik olarak yürüyebiliyordum, ama sünnet çocukları gibi. bir el kot pantolonun önünü tutuyor(boşluğu arttıryor; zira o şeyler nereye değerse değsin, surat ağrıdan kıpkırmızı oluyordu), bacaklar ise penguen kıvamında paytak paytak.(oy oy.. tüylerim diken diken oldu!)

İşin daha kötü yanı, bir önceki gece pek atletik ve çevik olan malum "şey", 2. gece x bilinmeyen bir sebeple (şeyimin ağrısı, içtiğim ilaçlar vs.. kimbilir) rezil ötesi bir performans sergilemişti. Yarım yamalak, "ahaaa!! bacağını bastırma, şuranı çek!, dur yavaş! aaaah!!" nidaları eşliğinde bol acılı(merak, acıya karşı pek çok durumda üstün geliyormuş) ve mükün olduğunca hatırlamak istemediğim saatler yaşanmıştı o gece.

Ertesi sabah istanbul'a döndük.
O halimi gören zıpır bir arkadaş, durumu görür görmez "olm sen ne diye kıvranıyorsun böyle? şöyle şöyle mi yaptın da oran bu denli ağrıyor?" gibi, kafada ampul yakan bir soru yöneltmişti.

Ampul yandı, zira sebebin o olabileceği hususunda hiç bir fikri yoktu saf kibarfeyzo'nun. hiç duymamıştı, o kadar saat depoyu boşaltmadan "stand-up" modda kalınırsa başa bunların gelebileceğini; ne bilsin..

Öğrendi ama şükür:)

Arkadaşının "ahahaaa! olm mal mısın? o şundan şundan olur. git kendi işini kendin halet, 2dk'da bak nasıl geçecek ağrın" tavsiye/alay kırmasının ardından, tembihlenen görevi tamamlamış ve suratındaki şaşkın gülümseme(msi) eşliğinde, çoook içten bir "hay bin kunduz!!!" demişti kendi kendine.

O gün tövbe ettim "oranın imkanlarını zorlamaya".
(gerçi bakmayın tövbe ettiğime. bir insan aynı tuzağa 2 kez düşer mi? muhattabı bu salaksa düşer. aynı şeyi, aynı hatunla 2. bir defa daha yaşamıştı dunkof)

Hey gidi günler:)

Bilmem anlatabildim mi? KESİNLİKLE var öyle bir şey. Hatta tahmininizin çok ötesinde can yakan bir durum. Gerçi hiç "deponun boşalması lazım" dediğimi hatırlamıyorum; ama siz yine de her erkeği ard niyetli değerlendirmeyin.

"Eğer durum fena ve uzun süreli/genç arkadaşlara not: 1saat+/ abartıldı ise", o şeyin bir şekilde dışarı çıkması lazım. Aksi taktirde, bir sünnet çocuğu da siz pışpışlamak durumunda kalabilirsiniz:)

Discovery'deki myth busters misali, bir miti daha böyle açıklığa kavuşturmuş olduk!

Not: Bu arada, en ciddi fetişimi bu hanım sayesinde farketmiştim. dolayısıyla söz konusu hanım akla geldiğinde zihnin arşivden çıkarttığı ilk fotoğraf "o fetiş unsuru". bu anlattığım hikaye, 4.-5. fotoğrafta ancak rastlanabilecek bir durum.

6 yorum:

Rahat-sız Hatun dedi ki...

Ciddi fetişin ne onu anlamadım ben ?

yesari dedi ki...

o başka bir yazı konusudur rahatsızz:)))

öküz dedi ki...

konsept farklı; burada yazılmaz:P

Rahat-sız Hatun dedi ki...

Yesari, yanlış anlama sonucu sorulmuş bi sorudur o :) hallettik biz onu :)

seyrü sefer dedi ki...

bence ayak:))fetish:))

öküz dedi ki...

hormonal manyaklığın sınırı yok tabi; o da pek güzeldir:)

ama bu başka;)